Logo-rogbr
Brann 110
Brann- og sikkerhetsdag på Hommersåk
Lørdag 5. desember inviterer Brannvesenet Sør-Rogaland IKS med Riksa brannstasjon i spissen til brann- og sikkerhetsdag i Hommersåk sentrum.
Desember er den måneden i året hvor det brenner mest i Norge, i juleuka er det to til tre ganger så mange boligbranner som i en gjennomsnittsuke. Målet for brann- og sikkerhetsdagen 5. desember er å gi folk et lite innblikk i hva brannvesenet holder på med, samtidig som vi ønsker å sette fokus på brannsikkerheten i hjemmet.

Fra klokken 10:00 til 14:00 lørdag 5. desember vil det derfor skje litt av hvert utenfor Bryggen - senteret i hjertet av Hommersåk sentrum! 

- Liften Simon Snorkel kommer
- Brannbåten M/S Vektaren likeså
- Brannvesenets forebyggende – og feieravdeling stiller med stand
- Ambulanse fra SUS er på plass 
- Politiet kommer 

I tillegg til dette vil det bli en demonstrasjon av en overflateredning til sjøs. Dette til ære for Riska Lions som har bidratt til å gi brannstasjonen på Riska eget redningsutstyr til å utføre overflateredninger og førstehjelpsutstyr.

Det vil også bli gitt nyttig informasjon om brannsikkerhet i hjemmet, i tillegg til at de som tør og vil kan få teste ut hvordan et brannslukningsapparat fungerer.

Alle i alle aldre, store som små - gamle som unge, er hjertelig velkommen til å delta på arrangementet!
}, []);