Logo-rogbr
Brann 110
Orientering etter dødsbrann
I samarbeid med styrene i borettslagene Madlamark I og II arrangerte brannvesenet torsdag 19. oktober et orienteringsmøte etter dødsbrannen i en av leilighetene i borettslaget i begynnelsen av oktober.
Det er første gang Brannvesenet Sør-Rogaland er med på å arrangere et slikt møte i etterkant av brann i bolig. 

Det er første gang Brannvesenet Sør-Rogaland er med på å arrangere et slikt møte i etterkant av brann i bolig.����
Etter en brann er det alltid en del spørsmål som blir stilt. I underkant av 90 personer fikk da med seg fakta rundt selve brannen. De hadde også mange spørsmål om selve brannen, men like mye om brannforebygging. 
Brannforebygging og brannsikkerhet i leilighet og fellesareal hadde stort fokus. 
De tre første dagene i desember hvert år avvikles ”Aksjon boligbrann” over hele landet. I fjor var blokkene i Madlamark I og II noen av dem som da fikk besøk av ansatte i brannvesenet, hvor fokus ble satt på brannforebygging. Det er lovpålagt med røykvarsler og håndslukker i alle hus/leiligheter. Dessverre viser det seg at mange huseiere likevel slurver med dette. 
Under årets ”Aksjon boligbrann” 1.-3. desember vil fokuset i Brannvesenet Sør-Rogaland være sameier/borettslag. Opp mot 1000 huseiere i større boligkompleks i alle ni kommunene til Brannvesenet Sør-Rogaland vil da få besøk.
}, []);