Logo-rogbr
Brann 110
Takk for besøket!
Små og store strømmet inn gjennom dørene på brannstasjonene lørdag 20. september. Vi takker for besøket og håper dere hadde en super dag på stasjonen!
Anslagsvis 10.000 store og små, korte og lange, barn, voksne, mødre, fedre, besteforeldre, tanter og onkler, var innom Brannvesenet Sør- Rogaland IKS sine brannstasjoner denne lørdagen.

- Aldri tidligere har vi opplevd et så godt oppmøte. Til tross for dystre værmeldinger på forhånd har oppmøtet vært over all forventing på samtlige 11 stasjoner som har holdt dørene åpne i dag. Det er vi godt fornøyd med! sier informasjonskonsulent Gry Solem.

Fra klokken 10:00 til 14:00 lørdag 20. september åpnet brannvesenet dørene på stasjonene i Stavanger, Sandnes, Rennesøy, Klepp, Bryne, Høle, Kvitsøy, Riska, Ålgård, Oltedal og Gilja.

Allerede klokken 10:00 kunne et forventningsfullt barnetog observeres langs fortauene i Lagårdsveien i Stavanger. Klokken 13:30 sto køen til liften fremdeles et godt stykke ut i Lagårdsveien. Rapportene fra de 10 andre stasjonene, som også hadde åpent denne dagen, er at stemningen har vært god og oppmøtet over all forventing.

- Vi i brannvesenet ønsker å takke alle som tok turen til stasjonen i dag. Håper dere koste dere, at dere lærte noe nytt og ikke minst at dere sjekker røykvarslerne hjemme og har brannøvelse i løpet av de neste dagene!sier Solem

*Fikk du ikke med deg Åpen dag? Frykt ei. Vassøy branndepot åpner dørene sine for store og små lørdag 27. september fra 10:00 til 14:00. Her vil det bli kunnskapsløype, brannbil, spyling med slange, masse trivelige folk og ikke minst røde brannhjelmer til de minste.
}, []);