44197075 2266773196669304 8256003702234546176 n
Bjørnis søker barnehage

Takket være Gjensidigestiftelsen har vi nå fått muligheten til akkurat det: Rogaland brann og redning IKS har sammen med Bjørnis fått flere brannvernpakker. Disse ønsker vi å dele ut til heldige barnehager i våre eierkommuner!

Bjørnis sin brannvernpakke for barnehager består av:
  • Ryggsekk
  • En liten Bjørnis-bamse
  • Permen "Brannvernboka"

*Flipoveren er ikke en del av brannvernpakken, men kan bestilles gratis på brannbamsen.no, barnehagen betaler kun porto.

Bjørnis sin brannvernopplæring er laget for barnehagebarn. Tanken er at hvert barn skal få låne med seg Bjørnis hjem. Med seg i sekken har han "Brannvernboka". I denne står det nyttig informasjon til foreldre, og en enkel sjekkliste barn og foreldre kan gå gjennom sammen. I boka er det også et eget "blogg"-ark, hvor man kan skrive kort om hva Bjørnis har vært med på under hjemmebesøket. Etter endt besøk får hvert barn en egen Bjørnisdiplom som takk for besøket og brannvernsjekken.

Har din barnehage lyst til å lære med om brannforebygging sammen med Bjørnis?

Send en epost til brannbamsen@rogbr.no og forklar kort hvorfor akkurat din barnehage ønsker å Bjørnis sin brannvernpakke. De heldige som får brannvernpakken vil bli kontaktet.

Hvem er Bjørnis? Brannbamsen Bjørnis er utviklet for å møte barns behov for omsorg og trygghet ved ulykker og traumer, samt vekke barns interesse for brannforebygging fra ung alder av.

Rogaland brann og redning IKS består av eierkommunene Finnøy, Gjesdal, Klepp, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola , Stavanger og Time.

Tilbake
logo navnetrekk rogaland-br
Brannstasjonsveien 2
4312 Sandnes

Tlf: 51 50 22 00
E-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon:
Gry Elisabeth Solem & Bente Henriksen
Brannstasjonsveien 2
4312 Sandnes

Tlf:  51 50 22 00
E-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon:
Gry Elisabeth Solem & Bente Henriksen
Rogaland brann og redning IKS består av disse kommunene: