kolonnekj%c3%b8ringsn%c3%b8
Travel helg for brannvesenet

Telefonene kimte i vaktsentralen, brannbilene ulte og snøen lavet ned over Sør-Rogaland. Fra lørdag 19.desember og fram til mandag morgen hadde Brannvesenet Sør-Rogaland IKS 42 utrykninger.

I løpet av den siste adventshelgen hadde brannvesenet mer enn nok å henge fingrene i med 42 utrykninger i løpet av to døgn. 

Den første meldingen kom lørdag morgen klokken 09.00 da det ble meldt om branntilløp i et bolighus på Hinna. Deretter kom meldingene inn på rekke og rad utover lørdagen, søndagen og helt til de tidligste timene mandag morgen.

I løpet av helgen rykket brannvesenet ut til seks bolighus. Her var det alt fra branntilløp til vannlekkasjer. Klokken 05.30 mandag morgen begynte det å brenne i en el-tavle på Hotell Rica Forum i Stavanger. De tolv gjestene på hotellet ble raskt evakuert og brannvesenet fikk slokket brannen. 

Med et snøfall på oppmot 60 centimeter på tolv timer ble det litt å gjøre på veiene også. Dårlig skodde bilister i uvant terreng førte til en og annen kollisjon. 

Brannvesenet måtte også bistå politiet med å flytte trær som måtte gi tapt under de enorme snømengdene. I Stavanger sentrum fikk tre - fire biler et tre over seg. Og på Stokka kom heldigvis ingen personer eller biler til skade da et tre segnet om midt i veibanen.

Tilbake
logo navnetrekk rogaland-br
Brannstasjonsveien 2
4312 Sandnes

Tlf: 51 50 22 00
E-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon:
Gry Elisabeth Solem, Liv Huse Olsen & Bente Henriksen
Brannstasjonsveien 2
4312 Sandnes

Tlf:  51 50 22 00
E-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon:
Gry Elisabeth Solem, Liv Huse Olsen & Bente Henriksen
Rogaland brann og redning IKS består av disse kommunene: