Brann 110

Kurs og opplæring for kommuner, bedrifter og redningsmannskaper

Like utenfor Sandnes sentrum ligger Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO). I unike omgivelser tilbyr vi kurs innen brannvern, industrivern, HMS og førstehjelp. I SASIRO får du både teori og praktiske øvelser på samme sted. Vi tilrettelegger også kurs på forespørsel fra kommuner, bedrifter og andre.

Om SASIRO

Rogaland brann og redning IKS har de siste årene bygd opp SASIRO med visjon om at utdanning, forskning og kompetanseheving skal ha en sentral posisjon i senteret.
Les mer

Kurs og påmelding

Vi tilbyr et bredt spekter av praktisk og teoretisk opplæring til kommuner, bedrifter og institusjoner innenfor områdene brannvern, industrivern, HMS og førstehjelp. Vi tilbyr også skreddersydde kurs og opplæring.
 
Les mer

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre kurs og fasiliteter?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.  
Les mer

Fokus på tunnelsikkerhet

Et av hovedfokusområdene for utviklingen av SASIRO er å bygge opp kompetanse innen tunnelsikkerhet. Dette for å gjøre regionen rustet for å møte de krav som kommer når verdens lengste undersjøiske tunneler blir tatt i bruk i vårt distrikt.
Les mer

Kommunal beredskapsplikt

I SASIRO sitt nettverk har vi flere personer med lang erfaring fra beredskapshendelser og øvelser. Mange års egenerfaring er vår styrke.


 
Les mer

Samarbeids- partnere

I tillegg til at Rogaland brann og redning IKS sin seksjon for øvelse og opplæring holder til i SASIRO, har senteret også en rekke andre brukere.
Les mer

 
Brannstasjonsveien 2
4312 Sandnes

Tlf: 51 50 22 00
E-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon:
Gry Elisabeth Solem, Bente Henriksen & 
Kari Synnøve Vigre
Brannstasjonsveien 2
4312 Sandnes

Tlf:  51 50 22 00
E-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon:
Gry Elisabeth Solem, Bente Henriksen & Kari Synnøve Vigre

@110SorVest

FØLG oss på Twitter

Rogaland brann og redning IKS består av disse kommunene:
Personvernerklæring
}, []);