Logo-rogbr
Brann 110

Kurs og opplæring for kommuner, bedrifter og redningsmannskaper

Like utenfor Sandnes sentrum ligger Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO). I unike omgivelser tilbyr vi kurs innen brannvern, industrivern, HMS og førstehjelp. I SASIRO får du både teori og praktiske øvelser på samme sted. Vi tilrettelegger også kurs på forespørsel fra kommuner, bedrifter og andre.
Ledig stilling

Om SASIRO

Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO) er Rogaland brann og redning IKS sitt øvelsessenter, og ligger i Sandnes kommune. Her er det tilgang på øvelsesfasiliteter og undervisningsrom for de fleste aktiviteter, deriblant en øvelsestunnel.

 
Les mer
SASIRO
Ledig stilling

Kurs og påmelding

Vi tilbyr et bredt spekter av praktisk og teoretisk opplæring til kommuner, bedrifter og institusjoner innenfor områdene brannvern, industrivern, HMS og førstehjelp. Vi tilbyr også skreddersydde kurs og opplæring.
 
Les mer
Kurs og påmelding
Ledig stilling

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre kurs og fasiliteter?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.  
Les mer
Kontakt oss
Ledig stilling

Fokus på tunnelsikkerhet

Et av hovedfokusområdene for utviklingen av SASIRO er å bygge opp kompetanse innen tunnelsikkerhet. Dette for å gjøre regionen rustet til å møte de krav som verdens lengste undersjøiske tunneler, som Ryfast, gir.
Les mer
Fokus på tunnelsikkerhet
Ledig stilling

Kommunal beredskapsplikt

I SASIRO sitt nettverk har vi flere personer med lang erfaring fra beredskapshendelser og øvelser. Mange års egenerfaring er vår styrke.


 
Les mer
Kommunal beredskap
Ledig stilling

Samarbeids- partnere

I tillegg til at Rogaland brann og redning IKS sin seksjon for øvelse og opplæring holder til i SASIRO, har senteret også en rekke andre brukere.
Les mer
Samarbeidspartnere

 
_DSC0027
_DSC9715
PICT0347
bilde2
}, []);