Logo-rogbr
Brann 110

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger i Rogaland brann og redning IKS.

Ledige stillinger i Rogaland brann og redning IKS blir publisert her på rogbr.no, på Webcruiter og på Facebook.
rogalandbrannogredningiks%20(17)

Hva kreves for å jobbe i brannvesenet?

RBR mottar mange henvendelser om hvordan man kan få jobb i brannvesenet. Enten du nettopp er ferdig med ungdomsskolen eller allerede har noen ekstra år på skole eller i arbeidsliv, vil du få svar på det du lurer på her. Ledige stillinger i Rogaland brann og redning IKS blir annonsert på vår hjemmeside, på vår Facebook-side og på Finn.no.

Slik blir du branninspektør

Forebyggende personell skal ha gjennomført yrkesutdanning i forebyggende brannvern /utdanning som ingeniør fra ingeniørhøgskole, annen relevant høgskoleutdanning eller særskilt brannteknisk utdanning på samme nivå. Yrkesutdanning for brannkonstabel i heltidsbrannvesen samt berdskapsutdanning trinn 1, eller fagutdanning som feiersvenn kvalifiserer også. Du kan også utdanne deg til branningeniør ved Høgskulen på Vestlandet.
Les mer

Slik blir du brannkonstabel

Hva som kreves for å bli brannkonstabel, varierer fra brannvesen til brannvesen. Her kan du lese mer om hvilke opptakskrav Rogaland brann og redning IKS har til søkere:
Les mer

Slik blir du deltidsbrannkonstabel

Rogaland brann og redning IKS har i dag 12 deltidsbrannstasjoner og et branndepot. Vi er stadig på jakt etter flere dyktige deltidsmannskaper. Har du lyst til å gjøre en viktig og spennende jobb for lokalsamfunnet ditt? 
Les mer

Slik blir du brannforebygger (tidligere feier)

Visste du at de ansatte i seksjon for boligtilsyn og feiing har spesialkompetanse på brannforebyggende arbeid? Brannforebyggerne har som hovedoppgave å utføre lovpålagt boligtilsyn og feiing av piper og ildsteder.
Den viktigste jobben brannforebyggeren gjør er å gi gode råd og tips om brannsikkerhet hjemme hos folk, slik at brann ikke skal oppstå.


Les mer
}, []);