Kurstilbud

Kontakt
Rogaland brann og redning IKS sin seksjon for øvelse og opplæring tilbyr et bredt spekter av praktisk og teoretisk opplæring til bedrifter og institusjoner innenfor områdene brannvern, industrivern, førstehjelp og varme arbeider.


 
img 8304
Seksjon for øvelse og opplæring har høy brannfaglig kompetanse og bred erfaring med utrykninger, nødsituasjoner og brannforebyggende arbeid. Samtlige instruktører har utdannelse fra Norges brannskole.  
 
Et par steinkast utenfor Sandnes ligger Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland, tidligere Vagleleiren. Idyllisk plassert midt i en skog åpenbarer den tidligere Sivilforsvarsleiren seg. Rogaland brann og redning IKS har benyttet leiren som treningsfelt for sine mannskaper i en årrekke. Våren 2013 flyttet Rogaland brann og redning IKS sin seksjon for øvelse og opplæring inn i leiren. Samme høst ble leiren omdøpt til å hete Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO). Samfunnssikkerhetssenteret har siden da fått en betydelig oppgradering med nye moderne klasserom, grupperom og kantine.

Les mer om samfunnssikkerhetssenteret her.
 
Rogaland brann og redning IKS har god erfaring i å benytte leiren som øvingsbase for sine mannskaper. Det store området rundt, samt fasilitetene i leiren gir et godt grunnlag til øvelser i forskjellig omfang. Alt fra røykdykking, hurtigfrigjøring, elveredning til førstehjelpsundersvisning kan øves og terpes på i leiren.
Se vår kursbrosjyre her.

Adresse
Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO)
Vagleveien 163
4323 Sandnes
Kurs og
opplæring

 
Kurstilbud
Les mer
Ofte stilte
spørsmål
Ofte stilte  spørsmål
Tips om 
brannsikkerhet
Tips om  brannsikkerhet
Meldinger
og skjema
Meldinger
Trygg hjemme
Bjørnis Venn
kommune
Rogaland brann og redning IKS består av disse kommunene:
Rogaland brann og redning IKS
Rogaland brann og redning IKS
Rogaland brann og redning IKS
Brannstasjonsveien 2, 4312 Sandnes
Telefon: 51 50 22 00
e-post: postmottak@rogbr.no
Webredaksjon: Gry Elisabeth Solem, Liv Huse Olsen & Bente Henriksen