Logo-rogbr
Brann 110

Ledige stillinger

Ledig stilling som deltidsbrannkonstabel

Bor og jobber du i nærheten av Ålgård, Riska, Klepp eller Bryne brannstasjon, er i god fysisk form og har lyst til å gjøre en spennende og viktig jobb for lokalsamfunnet ditt? Vi er på jakt etter nye deltidsbrannkonstabler. 
Les mer og søk på stillingen på Ålgård her
Les mer og søk på stillingen på Riska her
Les mer og søk på stillingen på Klepp her
Les mer og søk på stillingen på Bryne her

RBR mottar mange henvendelser om hvordan man kan få jobb i brannvesenet. Enten du nettopp er ferdig med ungdomsskolen eller allerede har noen ekstra år på skole eller i arbeidsliv, vil du få svar på det du lurer på her. Ledige stillinger i Rogaland brann og redning IKS blir annonsert på vår hjemmeside, på vår Facebook-side og på Finn.no.

 

RBR%20Brannbil%20%C3%85lg%C3%A5rd

Hva kreves for å jobbe i brannvesenet?

Slik blir du branninspektør

Forebyggende personell skal ha gjennomført yrkesutdanning i forebyggende brannvern /utdanning som ingeniør fra ingeniørhøgskole, annen relevant høgskoleutdanning eller særskilt brannteknisk utdanning på samme nivå. Yrkesutdanning for brannkonstabel i heltidsbrannvesen samt berdskapsutdanning trinn 1, eller fagutdanning som feiersvenn kvalifiserer også. Du kan også utdanne deg til branningeniør ved Høgskolen Haugesund /Stord.
Les mer

Slik blir du brannkonstabel

Brannvesenet mottar mange henvendelser om hvordan man kan bli brannkonstabel. Enten du nettopp er ferdig med ungdomsskolen eller allerede har noen ekstra år på skole eller i arbeidsliv, kan du få svar på det du lurer på her.
Les mer

Slik blir du deltidsbrannkonstabel

Rogaland brann og redning IKS har i dag 10 deltidsbrannstasjoner og et branndepot. Vi er stadig på jakt etter flere dyktige deltidsmannskaper. Har du lyst til å gjøre en viktig og spennende jobb for lokalsamfunnet ditt? 
Les mer

Slik blir du feier

Feieryrket har lange og stolte tradisjoner. Feierne i Rogaland brann og redning IKS utfører et spennende og viktig arbeid med gode kollegaer og hyggelig miljø iryggen. En feier utfører tilsyn/branntekniske inspeksjoner, feier piper, røykkanaler, ildsteder, justerer og måler fyringsanlegg og åpne ildsteder
Les mer
}, []);