Logo-rogbr
Brann 110
Ledig stilling

Miljørettet helsevern

Den interkommunale enheten for miljørettet helsevern utfører tjenester for kommunene Egersund, Gjesdal, Hjelmeland, Hå, Klepp, Kvitsøy, Lund, Randaberg, Sandnes, Sokndal, Sola, Stavanger, Strand og Time.
Les mer
Ledig stilling

Skjenkekontrollen

Skjenkekontrollen fører kontroll med at steder som selger eller skjenker alkohol følger lovverkets krav. På serverings- og skjenkestedene blir det blant annet sjekket at det ikke serveres alkohol til mindreårige og overstadig berusede gjester.
Les mer

Aktuelt

Råd om solbeskyttelse for skoler og barnehager
UV-strålene fra sola kan være sterke om våren og sommeren. Barn som tilbringer mye tid ute kan få høy eksponering og lett bli solbrente. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) har laget en brosjyre for å gi enkle råd for hvordan barnehagene og skolene kan ivareta økt behov for solbeskyttelse.
Les mer
Unngå kattepine
10 gode regler for et sunt og fornuftig kattehold.
Les mer
Skal du ta etablerer- eller kunnskapsprøven?
Prøvene for etablererprøve serveringsloven og kunnskapsprøve alkoholloven vil fra og med 1. februar foregå i Samfunnssikkerhetssentert i Rogaland (tidligere Vagleleiren).
Les mer
Forebygg rotteplager
Nyttige tips for hvordan du kan unngår rotter i ditt nærmiljø.
Les mer
Tips oss
Skjenkekontrollen fører kontroll med at skjenkesteder og butikker ikke gir mindreårige tilgang til alkohol. Til dette trenger vi din hjelp!
Les mer
Ship sanitation
Rogaland brann og redning IKS skriver ut og fornyer sertifikat for godkjenning av hygiene ombord i skip.
Les mer
}, []);